Wednesday, May 26, 2010

Plec

... departe, plec pe Marte.

O noua viata, departe de oamenii dragi mie si cei de care voiam sa scap. Iau cu mine un munte de amintiri, dintre care as lasa mai tot aici. Am o vara inainte pentru a-mi face curatenie in viata, ganduri, personalitate, casa, cunostinte si emotii. As vrea sa fiu putin mai ocupata decat se prevede sa fiu in timpul verii. Vreau sa fac ce-mi place, ca din septembrie o sa fac ce trebuie. Am aspiratii mari si un chef nebun de munca. Am o lene doborata de acelasi chef de munca si un corp pe care tre' sa-l aduc in starea lui perfecta.

Ma am in deplinatatea facultatilor mintale si de aici porneste totul. Am 3 luni la dispozitie in care o sa stau langa ai mei, pe care tre' sa-i fac fericiti, ca asa simte copila din mine. Am o duzina de rani pe care trebuie sa mi le tratez si o fac in timp. Si nu am de gand sa scriu ca vreau sa dau timpul inapoi, fiindca totul se intampla cu un motiv sau 2.. sau poate asa tind sa cred eu, sa mi se stranga ranile mai repede.

Am un somn pe care tre' sa-l readuc la normal si muuulte carti ce trebuie sa le citesc. Am o multime de lucruri noi de descoperit si oameni noi de cunoscut. Ma reinventez. Stiu ca o sa-mi iasa. Sunt puternica.

No comments:

Post a Comment